Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Godt sprÄk" by Helene Uri * eBook PDF Kindle ePub Free

Godt sprÄk

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Godt sprĂ„k
  • Author : Helene Uri
  • Release Date : January 27, 2016
  • Genre: Language Arts & Disciplines,Books,Professional & Technical,Education,
  • Pages : * pages
  • Size : 698 KB

Description

Her er 333 spÞrsmÄl og svar pÄ hva som er godt sprÄk. Boken er delt inn i fem hovedkategorier: Rettskrivning, Grammatikk, Ord og uttrykk, SprÄkhistorie og TalesprÄket.

Her fÄr du svaret pÄ alt du mÄtte lure pÄ om det norske sprÄket: om hvordan ord og uttrykk oppstod, om man skal skrive 'regionleder' eller 'regionsleder', om sÊrskrivning og sammenskrivning, om nÄr man skal bruke bindestrek, om nÄr man skal bruke &-tegnet, om nÄr man skal bruke semikolon, om nÄr det skal vÊre stor forbokstav, om forkortelser med eller uten punktum, om det heter 'pÄ' eller 'i Island', om kunsten Ä bruke komma riktig, om 'og' og 'Ä', om ordrekkefÞlge, om forskjellen pÄ lydlike ord som 'imens' og 'mens', om geografiske problemer, om synonymer, om hull i ordforrÄdet, om uttale av vanskelige ord og mye, mye, mye mer.

Boken bygger RiksmÄlsforbundets populÊre sprÄkspalte, der folk har sendt inn alle sine morsomme, spennende, rare, utrolige, lette og vanskelige spÞrsmÄl om sprÄk -- og fÄtt svar.

Helene Uri har samlet, redigert og skrevet om alle disse sprÄkspÞrsmÄlene og -svarene til en oversiktlig og fyllestgjÞrende samling som du lett kan finne frem i.


Download Books "Godt sprÄk" PDF ePub Kindle